Samson-Agrolize-stort-Agrolize-felt.png

Gödselvagnar

Gödselvagnar

Gyllevogn Samson-TG

TG-SERIEN

Kvalitet, hög prestanda och tillförlitlighet kännetecknar SAMSON TG. Modellerna i serien är designade för mångsidig användning och effektiv gödselapplicering.

 

I utvecklingen av SAMSON TG har det legat fokus på effektiv och exakt leverans kombinerat med minimalt underhåll och stor driftsäkerhet. Den inbyggda redskapsflexibiliteten ger vagnen en bred användbarhet och hög funktionalitet.

 

Vagnen kan kombineras med flera av SAMSONs ledande påfyllningssystem och är designad i enlighet med SAMSON AGROs höga kvalitetsstandarder.

 

Den hållbara och funktionella designen bakom SAMSON TG gör modellen lämplig för mångsidig användning. Via ett brett utbud av tillval kan du konfigurera exakt den vagn du behöver.

Gyllevogn Samson-PG II

PG II SERIEN

PG II-serien är i första hand utvecklad för professionella användare av gödselentrepenörer. Det vill säga användare som ställer stora krav på maskinernas kapacitet, effektivitet, hållbarhet och tillförlitlighet. Men även för de där enkel drift och underhåll står i fokus. PG II-serien erbjuder många nya spännande funktioner som sträcker sig långt in i framtiden.

 

PG II flytgödselvagn har en mycket enkel och stark konstruktion. En fjädrande dragstång kan köpas till som tål de krafter som fortplantar sig i vagnen från traktorn. Tanken är placerad horisontellt på två kontinuerliga balkar. Tanken är även utrustad med två skvalpskott, som ökar stabiliteten även vid körning med reducerad belastning. Båda delarna ger en mycket stark och stabil gödselvagn som man kan köra snabbare och därmed öka mängden flytgödsel som utförs per timme.

Front fyllningssystem

FRONTFYLDESYSTEM

FAP

Med fokus på effektivitet, säkerhet och design sätter den nya frontarmspumpen (FAP) en ny standard för frontfyllningssystem.

 

FAP-systemet gör det enkelt att fylla gödseltunnan direkt från transportbilen.

Slangramp

SB-Serien uden ADS

SB-SERIEN UTAN ADS

SB slangramp levereras från 12 till 24 meter bredd. SB-bommar är utrustade med en lodrätt fördelare.
sb med ADS

SB- OCH SBX-SERIEN MED ADS

SB och SBX slangramp kan även levereras med Anti Dropp System (ADS) och är försedda med en vertikal fördelare. SB-ramperna med ADS levereras på 12 meter eller 12-16 meter. SBX på 24 meter.
sbx2 - Serien

SBX2-SERIEN

SBX2 slangramper levereras med 2 fördelare och alltid med ADS-system. De levereras som kombiramper som kan varieras i bredd beroende på hur mycket rampen fälls ut. SBX2-modellerna finns från 15-30 meter breda.
shb4-serien

SHB4 SERIEN

SHB4 slangramper levereras med fyra fördelare. De levereras som kombiramper, där bredden kan varieras beroende på hur mycket rampen fälls ut.

 

SHB4 ramperna levereras med 4 fördelare.

Nedmyllare

te

TE SERIEN

TE enkelskär nedmyllare har utvecklats för att uppnå ett optimalt utnyttjande av gödselvärdet av gödsel i växande grödor. TE har en arbetsbredd på 8 meter.
ts

TS SERIEN

TS enkelskärs nedmyllare har utvecklats för att uppnå ett optimalt utnyttjande av stallgödselvärdet i växande grödor samt en skonsam överfart i stubb- och fånggröda. Nedmyllaren finns i två bredder, 8 eller 12 meter.
td12

TD SERIEN

TD med dubbla skivor är utvecklad för att uppnå optimalt utnyttjande i gräs eller andra grödor i tyngre eller torra jordarter. Nedmyllaren finns i två bredder, 8 eller 12 meter.
cm

CM SERIEN

CM svartjordnedmyllare säkerställer ett optimalt utnyttjande av stallgödselvärdet vid sättning i stubbåkrar och svartjord. CM svartjordsnedmyllare finns i 6 och 7,5 meters arbetsbredd.
cmx

CMX SERIEN

CMX-nedmyllaren är designad för användning i tunga och leriga jordar. Ramen och tänderna är gjorda i en extra stark konstruktion. CMX finns i bredderna 6,7 meter och 8,6 meter.
sd-ii

SD II SERIEN

SD II nedmyllaren är utvecklad för optimal nedmyllning av gödsel i fält med mycket växtmaterial. Nedmyllaren finns i tre bredder: 5, 6 och 7 meter.

Omrörare

RV 150 OCH RV 200

Vår omrörare kännetecknas av hög robusthet, enkel rengöring och låga underhållskostnader. Detta säkerställer en lång livslängd. Båda omrörarna består också av många galvaniserade delar som också är robusta. Propellern bildar en extremt kraftfull stråle som kan röra även de mest krångliga konbottnar.

Fastgödselspridare

SP SERIEN

SP-serien är den mest utbredda av våra spridare. Det är resultatet av 65 års SAMSON-kunnande och vi har kontinuerligt vidareutvecklat och anpassat SP-serien för intensiv användning inom lantbruket. Det finns sex storlekar; 9, 11, 12, 14, 15 och 17 kubikmeter.

FLEX SERIEN

FLEX spridarserien är designad för den professionella användaren som ställer stora krav på maskinens driftsäkerhet och låga underhållskostnader.

FLEX II SERIEN

FLEX II-serien bygger på allt det goda från SAMSONs välkända FLEX-serie plus förbättringar och nya möjligheter till exakt spridning.

US SERIEN

SAMSON US-serien lever upp till framtidens krav till kapacitet, precision och allsidighet.
Allt i den världskända SAMSON kvalitén.

 

SAMSON US-serien lever upp til framtidens krav til kapacitet, precision och allsidighet Det hele i den välkände SAMSON kvalitet.