Samson-Agrolize-stort-Agrolize-felt.png

Gödselvagnar

TG-SERIEN

Kvalitet, hög prestanda och tillförlitlighet kännetecknar SAMSON TG. Modellerna i serien är designade för mångsidig användning och effektiv gödseltillförsel.

PG II SERIEN

PG II-serien är i första hand utvecklad för professionella användare av gödselappliceringsutrustning. PG II är flytgödselbilen som måste väljas när det ställs särskilt höga krav på maskinens kapacitet, effektivitet, hållbarhet och driftsäkerhet.

Front fyllningssystem

FAP

Med fokus på effektivitet, säkerhet och design sätter den nya frontarmspumpen (FAP) en ny standard för frontfyllningssystem.

FAP-systemet gör det enkelt och enkelt att fylla gödselbilen direkt från transportbilen.

Slæbeslangbomme

SB-SERIEN UTAN ADS

SB dragslangsbommar levereras från 12 till 24 meter breda. SB-bommar är utrustade med en vertikal fördelare.

SB- OCH SBX-SERIEN MED ADS

SB och SBX bogserslangsbommar kan även levereras med Anti Dryp System (ADS) och försedda med en vertikal fördelare. SB-bomarna med ADS levereras på 12 meter eller 12-16 meter. SBX på 24 meter.

SBX2-SERIEN

SBX2 dragslangsbommar levereras med 2 fördelare och alltid med ADS-system. De levereras som kombibommar som kan varieras i bredd beroende på hur mycket bommarna fälls ut. SBX2-modellerna finns från 15-30 meter breda.

SHB4 SERIEN

SHB4 bommene leveres med 4 fordelere. De leveres som kombibomme, der kan varieres i bredden afhængig af, hvor meget bommene foldes ud. 

Insättningar

TE SERIEN

TE enskurna fällare har utvecklats för att uppnå ett optimalt utnyttjande av gödselvärdet av gödsel i växande grödor. TE har en arbetsbredd på 8 meter.

TS SERIEN

TS enkelfällare har utvecklats för att uppnå ett optimalt utnyttjande av stallgödselvärdet i växande grödor samt en skonsam nederbörd i stubb- och fånggrödefält. Fällaren finns i två bredder, 8 eller 12 meter.

TD SERIEN

TD med dubbla fräsar är utvecklad för att uppnå optimalt utnyttjande i gräs eller andra grödor i tyngre eller torra jordarter. Fällaren finns i två bredder, 8 eller 12 meter.

CM SERIEN

CM svartjordsavskiljare säkerställer ett optimalt utnyttjande av stallgödselvärdet vid sättning i stubbåkrar och svartjord. CM svart jordavskiljare finns i 6 och 7,5 meters arbetsbredd.

CMX SERIEN

CMX-avskiljaren är designad för användning i tunga och leriga jordar. Ramen och tänderna är gjorda i en extra stark konstruktion. CMX finns i bredderna 6,7 ​​meter och 8,6 meter.

SD II SERIEN

SD II flytgödselavskiljaren är utvecklad för optimal flytgödselfällning i fält med mycket växtmaterial. Fällaren finns i tre bredder: 5, 6 och 7 meter.

STRIP-TILL SERIEN

Gödselavskiljaren Strip-Till har utvecklats för tidig placering av gödsel för radgrödor. Avskiljaren finns i två bredder: 6 och 8 rader.

Rör arbete

RV 150 OCH RV 200

Vår omrörare kännetecknas av hög robusthet, enkel rengöring och låga underhållskostnader. Detta säkerställer en lång livslängd. Båda omrörarna består också av många galvaniserade delar som också är robusta.

Propellern bildar en extremt kraftfull stråle som kan röra även de mest krångliga konbottnar.

Dong & universell spridare

SP SERIEN

SP-serien är den mest utbredda av våra spridare. Det är resultatet av 65 års SAMSON-kunnande och vi har kontinuerligt vidareutvecklat och anpassat SP-serien för intensiv användning inom lantbruket. Det finns sex storlekar; 9, 11, 12, 14, 15 och 17 kubikmeter.

FLEX SERIEN

FLEX spridarserien är designad för den professionella användaren som ställer stora krav på maskinens driftsäkerhet och låga underhållskostnader.

FLEX II SERIEN

FLEX II-serien bygger på allt det goda från SAMSONs välkända FLEX-serie plus förbättringar och nya möjligheter till exakt leverans.

US SERIEN

SAMSON US-serien lever op til fremtidens krav til kapacitet, præcision og alsidighed. Det hele i den velkendte SAMSON kvalitet.