Samson-Agrolize-stort-Agrolize-felt.png

Vilka är vi?

Om våra produkter

SOM ENDA ÅTERFÖRSÄLJARE AV SAMSON-MASKINER I SVERIGE ÄR SAMSON AGROLIZE EN LEDANDE SPECIALIST PÅ FÖRSÄLJNING AV NYA OCH BEGAGNADE MASKINER FÖR ANVÄNDNING AV BÅDE FLYTANDE OCH FAST NATURGÖDSEL.

SAMSON-maskinerna har bevisat sin kvalitet genom årtionden av användning i Skandinavien, där kraven på korrekt, exakt och miljövänlig applicering är bland de strängaste i världen.

 

Våra produkter är designade för att uppfylla dessa krav och därför vågar vi påstå att SAMSON-maskinerna är bland de bästa i världen för sitt ändamål. Förutom att med precision kunna förse naturgödsel i vilken gröda som helst, kan vi nu med den senaste tekniken även tillhandahålla konkret dokumentation för tilldelningen av de enskilda näringsämnena till den åker där maskinen har spridit naturgödsel. Därmed ligger vi i framkant av de krav som kan komma i framtiden.

 

På alla ställen där SAMSON uppnått en stor distribution, som i Sverige, kan vi nu samla den finaste kunskapen om applicering av naturgödsel. Inte minst har våra produkter testats och använts i så många år att vi kan dokumentera deras tillförlitlighet och hållbarhet. Särskilt från de många maskinstationer som kört med SAMSON-maskiner i åratal och där stabilitet, pålitlighet och leverans av tjänsten i tid är helt avgörande.

 

Med ökande krav på leveranstid ökar behovet av hög kapacitet. Snabb påfyllning/lastning samt effektivitet när Nedmyllaren eller slangrampen ska vara i arbetsläge. Last efter lass ska den korta säsongen utnyttjas optimalt, både för att uppnå låga leveranskostnader och för att uppnå önskad precision.

 

SAMSON var först med att åstadkomma ett brett utbud av hjulvagnar som optimerar skonsam trafik på fälten utan att kompromissa med kraven på fälttryck och manövrerbarhet i fält.

 

Idag, där högteknologisk utrustning ska ge traktorförarna bästa möjliga arbetsförhållanden i traktorhytten, ligger SAMSON i framkant med både kameraövervakning och ständig övervakning av maskinens funktioner från förarsätet. Tillräckligt för att kunna köra timme efter timme, natt och dag, utan att bli onödigt trött.

Kontakta Samson Agrolize för mer information Halmstad: +46 35 125059 – Gränna: +46 390 501 70